Boeken


Theatersportvereniging Piri Piri is te boeken voor diverse activiteiten op locatie. Zo kan u als particulier, bedrijf, vereniging kiezen voor de volgende opties:

Demo's

Bij een Demo zal theatersport vereniging Piri Piri op een centrale plek theatersport in de praktijk brengen. Er zullen diverse scene`s worden gespeeld waarbij het publiek het onderwerp, de locatie, de typetjes mag bepalen. Dit alles zorgt voor de nodige hilariteit op uw feest of evenement. Het leuke aan deze vorm is dat het publiek wordt betrokken zonder dat ze zelf op het podium hoeven te staan. Ook bij openbare gelegenheden is dit een aanrader.

We spelen twee keer drie kwartier met daartussen een pauze. (De tijden kunnen naar wens worden afgestemd.) Prijs in onder aanvraag via e-mail.

Workshop

Bij de workshop gaat u onder leiding van een ervaren theatersporter echt aan het werk. Op spelende wijze worden er theatertechnieken uitgelegd. Deze zijn overigens enorm herkenbaar voor het bedrijfsleven. Samen leer je om vanuit het niets iets te creëren. En je leert al snel dat het de kleine onverwachte momenten zijn die meer waarde hebben dan je had gedacht. Ook gaan we met elkaar scene`s spelen en onze ervaring is dat hier al snel hele mooie dingen uit voort komen. Je hoeft geen volleerd acteur te zijn om deze workshop te volgen. Het enige wat u nodig heeft is een portie enthousiasme en dan gaat de rest vanzelf.

We kunnen deze workshop op locatie geven maar ook op onze eigen locatie. Prijs is onder aanvraag via e-mail.